Γκάγκα: Πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης ο εμβολιασμός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γκάγκα: Πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης ο εμβολιασμός
Η υφυπουργός Υγείας έκανε λόγο για «τεράστια παραπληροφόρηση από τα social media» και επανέλαβε ότι, «θα δώσουμε βάρος στην ενημέρωση των πολιτών».

«Όλοι θέλουμε εμπιστοσύνη στο σύστημα υγείας», τόνισε η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, υπενθυμίζοντας ότι, το ΕΣΥ άντεξε παρά τα δέκα χρόνια κρίσης, ορισμένες φορές καλύτερα και από άλλες χώρες.

«Κουβεντιάζουμε συνεχώς, ακούμε όλων τις απόψεις, αλλά οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα αφορούν όλους», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κληθείσα να σχολιάσει πάγια αιτήματα των υγειονομικών.

Σχετικά με το εμβόλιο τόνισε πως, «το 99,9% των επιστημόνων λένε ‘ναι’ στο εμβόλιο, είναι πολύ λίγοι αυτοί που λένε όχι», επισημαίνοντας πως, «ήταν τα εμβόλια έχουν αρχίσει να παίρνουν έγκριση. Είναι κανονικά φάρμακα».

Παράλληλα, η υφυπουργός Υγείας έκανε λόγο για «τεράστια παραπληροφόρηση από τα social media» και επανέλαβε ότι, «θα δώσουμε βάρος στην ενημέρωση των πολιτών».

Τέλος, είπε πως «δεν πρέπει να υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση για τον εμβολιασμό και δεν υπάρχει. Είναι θέμα ασφάλειας και αναμφισβήτητων στοιχείων και πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider