Πυρκαγιά στην Αιγιάλεια: Στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Πέτσα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυρκαγιά στην Αιγιάλεια: Στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Πέτσα
Ο Στέλιος Πέτσας από την πυρκαγιά στο Αλεποχώρι
Για μια πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά, καθώς και για αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων.

Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 3 Αυγούστου, στην Πάτρα, για να προβεί σε πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά στην Αιγιάλεια καθώς και αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων.

Πέρα από τον κ. Πέτσα, το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται ακόμα από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβώση και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια, στις 9.30, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, δημάρχων της περιοχής, της ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Θα ακολουθήσει αυτοψία σε πληγείσες περιοχές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Χρυσοχοΐδης: Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider