Αυτή την εβδομάδα οι ανακοινώσεις Μπάιντεν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτή την εβδομάδα οι ανακοινώσεις Μπάιντεν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να καταστήσει υποχρεωτικό για τους ομοσπονδιακούς εργαζομένους είτε να είναι εμβολιασμένοι είτε να υποβάλλονται σε αυστηρά τεστ, σύμφωνα με το NBC News.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναμένεται να ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα την απόφασή του να καταστήσει υποχρεωτικό για τους ομοσπονδιακούς εργαζομένους είτε να είναι εμβολιασμένοι είτε να υποβάλλονται σε αυστηρά τεστ, σύμφωνα με το NBC News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται δύο κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο Μπάιντεν πρόκειται να ανακοινώσει τους νέους κανόνες, έπειτα από γενική επανεξέταση της εσωτερικής πολιτικής του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Πέμπτη, ωστόσο δεν είναι σαφές πότε θα τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές.

Ο Μπάιντεν αναμένεται επίσης να ανακοινώσει νέες κινήσεις προκειμένου να προσπαθήσει να ενισχύσει τα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ, τα οποία έχουν επιβραδυνθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες και έχουν υποχωρήσει χαμηλότερα των στόχων του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το NBC.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider