Διεθνή
21-07-2021 | 18:12

Κομισιόν: Επίσκεψη Σχοινά στην Αθήνα, 22-24 Ιουλίου - Το πρόγραμμα

Newsroom
Μοιράσου το
Κομισιόν: Επίσκεψη Σχοινά στην Αθήνα, 22-24 Ιουλίου - Το πρόγραμμα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς θα επισκεφτεί την Ελλάδα από 22 ως 24 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Κομισιόν, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα έχει διμερή συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr Hans Kluge, ενώ θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία  στο «Διεθνές Συνέδριο για τις Συνέπειες της COVID-19 στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών Υγείας» - που διοργανώνει ο ΠΟΥ σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση - παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αντιπρόεδρος θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας η οποία πραγματοποιείται στα Χανιά με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου μετά την πανδημία».

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα παρευρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής έβδομης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσκεκλημένος της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην Ελλάδα την Πέμπτη ο Μ. Σχοινάς