Ιράν: Από τον Αύγουστο μπορούν να επανεκκινήσουν οι συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιράν: Από τον Αύγουστο μπορούν να επανεκκινήσουν οι συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Τεχεράνη αναφέρει πως οι συνομιλίες στη Βιέννη θα αρχίσουν και πάλι με την επίσημη ανάληψη της προεδρίας του Ιράν από τον Εμπραχίμ Ραΐσι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αράχτσι, δήλωσε το Σάββατο πως οι συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας της Μέσης Ανατολής θα μπορέσουν να επανεκκινήσουν από τον Αύγουστο, με την ανάληψη της προεδρίας της χώρας από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Εμπραχίμ Ραΐσι.

«Είμαστε σε μια φυσιολογική μετάβαση της δημοκρατίας στην Τεχεράνη. Οι συζητήσεις στη Βιέννη θα πρέπει να περιμένουμε προφανώς τη νέα ηγεσία» δήλωσε ο Αράχτσι, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του Ιράν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΔΕΘ 2026: Ποιες φοροελαφρύνσεις και αυξήσεις εισοδημάτων «κλειδώνουν»

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση φοιτητών σε φορείς του ΥΠΕΞ από την Αβάνα μέχρι το Μπουένος Άιρες - Ο πίνακας με τις θέσεις

Η Mercosur ήρθε αθόρυβα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider