Γαλλία: Μόνο με αρνητικό τεστ κορονοϊού η είσοδος σε επισκέπτες από την Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Μόνο με αρνητικό τεστ κορονοϊού η είσοδος σε επισκέπτες από την Ελλάδα
Σε αυστηροποίηση των μέτρων για την είσοδο των επισκεπτών από την Ελλάδα, μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προχωρά το Παρίσι

Σε αυστηροποίηση των μέτρων για την είσοδο των επισκεπτών από την Ελλάδα στη Γαλλία, μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προχωρά το Παρίσι, ζητώντας υποχρεωτικό αρνητικό τεστ κορονοϊού 24 ωρών πριν από την είσοδο στη Γαλλία.

Όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Ζαν Καστέξ, οι πολίτες από Ελλάδα, Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Ολλανδία που θα θέλουν να εισέλθουν στη Γαλλία θα πρέπει να έχουν στη διάθεση τους αρνητικό τεστ κορονοϊού που διενεργήθηκε 24 ώρες πριν από την είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι δύσκολες στιγμές του Κυριάκου στην Κομοτηνή - Βενιζέλος σε γραμμή Σαμαρά για πρώτο μνημόνιο και Κυριάκου για ελληνοτουρκικά

Black Friday: Η μεγάλη «μάχη» άρχισε

Τι θέλουν επιτέλους οι αγρότες και είναι συνέχεια στους δρόμους, αφού η κυβέρνηση λέει ότι ικανοποιεί τα αιτήματά τους;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider