ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση είναι πρωταγωνιστής στο αλαλούμ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση είναι πρωταγωνιστής στο αλαλούμ
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «δημιούργησαν σύγχυση, ενώ δεν έχουν μηχανισμούς για να ελέγξουν την εφαρμογή τους».

Αυστηρή κριτική ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας για «απίστευτη προχειρότητα της κυβέρνησης στα μέτρα διευκολύνσεων για τους εμβολιασμένους».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «δημιούργησαν σύγχυση, ενώ δεν έχουν μηχανισμούς για να ελέγξουν την εφαρμογή τους».

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι «φτάσαμε σχεδόν στον Ιούλιο και δεν έχουν πληρώσει τα 534 ευρώ για τον Μάιο σε πολλούς ξενοδοχοϋπαλλήλους. Ταυτόχρονα, "ξέχασαν" να τα εγκρίνουν και για τους εργαζόμενους στο 1/3 των ξενοδοχείων που ως τώρα δεν έχουν καν ανοίξει».

Τέλος, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «είναι πρωταγωνιστής στο αλαλούμ σε βάρος των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων, των πολιτών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider