Υπουργείο Οικονομικών για NOVARTIS: Θα προχωρήσουμε σε κάθε αναγκαία ενέργεια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υπουργείο Οικονομικών για NOVARTIS: Θα προχωρήσουμε σε κάθε αναγκαία ενέργεια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε κάθε αναγκαία ενέργεια προς ανταπόκριση στις προτάσεις της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) με σκοπό την αποκατάσταση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των θιγομένων φορέων από ενέργειες της εταιρείας «NOVARTIS Hellas Α.Ε.Β.Ε.» θα προβούν τα υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Δικαιοσύνης, τα οποία βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την υπόθεση.

Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση προχωρά με γνώμονα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και των λοιπών θιγομένων δημοσίων νομικών προσώπων από ενέργειες της NOVARTIS.

Σημειώνεται ότι είχε ζητηθεί από το ΝΣΚ, ως κατ' εξοχήν βάσει του Συντάγματος νομικού συμπαραστάτη του Δημοσίου, η υπόδειξη των ενδεικνυόμενων δικαστικών και εξωδίκων ενεργειών για την αποκατάσταση της όποιας ζημίας και ηθικής βλάβης έχουν υποστεί οι εν λόγω φορείς από μη νόμιμες ενέργειες της ανωτέρω εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδότησε ομόφωνα σε πλήρη ολομέλεια, προτείνοντας, με σχετικό πρακτικό, την εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών του Δημοσίου πραγματοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών και εξωδίκων ενεργειών προς ικανοποίηση του ως άνω σκοπού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πού θα κριθεί το deal για την πώληση της Evergood

Στα 1.404 ευρώ ο μέσος μισθός τον Ιανουάριο - Αυξήθηκε κατά 3,38% μέσα σε ένα έτος

Μερίσματα 700 εκατ. δολαρίων στον ιδιοκτήτη του OnlyFans πριν τον θάνατό του

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider