Σαμαράς για δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαμαράς για δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία
«Πολύ απλά, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για την ιστορική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα της δίωξης επί κυβερνήσεώς του επισήμανε: «Πολύ απλά, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον»

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία»

«Σήμερα δικαιώνεται η Δημοκρατία και οι εθνικές και ευρωπαϊκές αξίες μας. Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ώρες φοβερά δύσκολες πώς πάρθηκε η απόφαση και πώς ολόκληρη η κυβέρνησή μας, ατρόμητοι δικαστές και στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις πιστέψαμε σε αυτήν την αποστολή. Τολμήσαμε και υπομείναμε ύβρεις κι απειλές αλλά και απέραντη υποκρισία. Κι ασφαλώς θα θυμάμαι πάντα την αγωνία μου μήπως οι θυσίες του ελληνικού λαού τότε, πάνε χαμένες μέσα σε ένα όργιο βίας. Κι ας σκεφθούν ορισμένοι πώς εμείς αισθανθήκαμε βλέποντάς τους να αθροίζουν τις ψήφους τους με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο μια φορά. Πολύ απλά λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider