ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν τζίρος και όγκος στο λιανεμπόριο τον Δεκέμβριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν τζίρος και όγκος στο λιανεμπόριο τον Δεκέμβριο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μείωση 5,1% σημείωσε Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2023, αλλά αύξηση 5,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Μείωση 5,1% σημείωσε o Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο λιανεμπόριο κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2023, αλλά αύξηση 5,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 5,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2024 αύξηση 5,6%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2024 παρουσίασε μείωση 2,9%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 3,0%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε συνέντευξη του Πλεύρη

Εξοικονομώ - Επιχειρώ: Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider