Αυξήθηκε η δύναμη του εμπορικού στόλου τον Οκτώβριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυξήθηκε η δύναμη του εμπορικού στόλου τον Οκτώβριο
Αύξηση κατά 0,4% κατέγραψε σε ετήσια βάση η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Οκτώβριο 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Αύξηση κατά 0,4% κατέγραψε σε ετήσια βάση η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Οκτώβριο 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Σημειώνεται πως κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Οκτωβρίου έτους 2023 προς τον Οκτώβριο 2022 είχε καταγραφεί αύξηση κατά 0,3%.

Η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, παρουσίασε μείωση κατά 3,9% τον μήνα Οκτώβριο 2024 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Οκτωβρίου 2023.

Μείωση 2,5% είχε σημειωθεί και κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Οκτωβρίου του έτους 2023 προς τον Οκτώβριο 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ηλεκτρισμός: Άλμα της ζήτησης τον Ιούλιο – Τα μερίδια των προμηθευτών

Πάνω από 3,5 δισ. ευρώ καθαρές εισροές στα Αμοιβαία Κεφάλαια φέτος - Ποια ξεχωρίζουν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider