Κίνα: Αλματώδης αύξηση στην παραγωγή σχιστολιθικού φυσικού αερίου στο α' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κίνα: Αλματώδης αύξηση στην παραγωγή σχιστολιθικού φυσικού αερίου στο α' τρίμηνο
Το πεδίο παραγωγής φυσικού αερίου από σχιστόλιθους Fuling shale gas field στην πόλη Τσονκίνγκ της Κίνας έθεσε σε λειτουργία 33 νέες πηγές στο πρώτο τρίμηνο του έτους, με ετήσια αύξηση 50%

Το πεδίο παραγωγής φυσικού αερίου από σχιστόλιθους Fuling shale gas field στην πόλη Τσονκίνγκ της Κίνας έθεσε σε λειτουργία 33 νέες πηγές στο πρώτο τρίμηνο του έτους, με ετήσια αύξηση 50%, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της Sinopec Jianghan Oilfield, που αποτελεί τον κύριο διαχειριστή της ανάπτυξης του.

Κατά την ίδια περίοδο, το αναφερόμενο πεδίο παραγωγής φυσικού αερίου, είχε παραγωγή 1,819 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου, από τα οποία τα 1,745 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα πωλήθηκαν άμεσα, σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης του πεδίου.

Πρόκειται για το πρώτο πεδίο παραγωγής φυσικού αερίου από σχιστόλιθους σε μεγάλη κλίμακα στην Κίνα, η εμπορική ανάπτυξη του οποίου, άρχισε το 2014.

Το Fuling, είναι σήμερα μία πηγή καθαρής ενέργειας για περισσότερες από 70 πόλεις κατά μήκος της Οικονομικής Ζώνης του Ποταμού Γιανγκ-Τσέ-Γιάνγκ στην Κίνα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ-Κίνα: Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν με Σι για τη «διαχείριση των διμερών εντάσεων»

Πετρέλαιο: Σε υψηλά πέντε μηνών το αμερικανικό αργό - Ξεπέρασε τα 85 δολάρια

Ρωσία: Σημαντική αύξηση όσων εντάσσονται στις ένοπλες δυνάμεις μετά την επίθεση στη Μόσχα

gazzetta
gazzetta reader insider insider