Λαζαράκου: Μέλος του Δικτύου Γυναικών στην Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λαζαράκου: Μέλος του Δικτύου Γυναικών στην Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα
Η Βασιλική Λαζαράκου είναι μέλος του Δικτύου Γυναικών για το Κλίμα της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας (Women Climate Leaders Network of the European Investment Bank).

Η Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ορίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2024 μέλος του Δικτύου Γυναικών για το Κλίμα της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας (Women Climate Leaders Network of the European Investment Bank).

Το Δίκτυο Γυναικών για το Κλίμα είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας που αποσκοπεί στην αξιοποίηση της ηγετικής ικανότητας των γυναικών στους τομείς των δράσεων για το κλίμα, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Είναι ένας ισχυρός φορέας, που στοχεύει σε σημαντικές δράσεις για το κλίμα και τις γυναίκες σε αυτήν την κρίσιμη δεκαετία. Μέλη του αποτελούν καταξιωμένες γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, και στις 27 χώρες της ΕΕ με ηγετική θέση σε θέματα προώθησης της δράσης για το κλίμα.

Πρόθεσή τους είναι ενώνοντας τις δυνάμεις τους να δώσουν αποφασιστική ώθηση στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρ. Πειραιώς: Νέα υπηρεσία «eΤαμειακή» για τις επιχειρήσεις

J.P. Morgan: Οι παράγοντες που κρατούν ζεστό το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές τράπεζες

Κομισιόν: Ετήσιος προϋπολογισμός ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 1,8 δισ. ευρώ για το 2024

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider