Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής για τα Σχέδια Βελτίωσης μέχρι 30-6-2023

Μοιράσου το
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής για τα Σχέδια Βελτίωσης μέχρι 30-6-2023
Μετά από πολλές πιέσεις παρατείνεται τελικά η προθεσμία υποβολής για τα επενδυτικά σχέδια βελτίωσης.

Μετά από πολλές πιέσεις παρατείνεται τελικά η προθεσμία υποβολής για τα επενδυτικά σχέδια βελτίωσης. Όπως φαίνεται καθυστερήσεις σε συμβολαιογραφικές πράξεις και άλλες υπηρεσίες οδηγούν τελικά το ΥΠΑΑΤ στην έκδοση της σχετικής απόφασης.

Συγκεκριμένα η απόφαση τροποποίησης αναφέρει:

1. Η παράγραφος 1 του άρθρου 13 τροποποιείται ως εξής: «Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στη Δράση 4.1.5 πρέπει να υποβάλλουν (οριστικοποιήσουν) μία αίτηση στήριξης ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr κατά το διάστημα από 15/3/2023 έως 30/6/2023 και ώρα 13:00. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας υποβολής (οριστικοποίησης) δεν είναι δυνατή η οριστικοποίηση της αίτησης με συνέπεια αυτή να μην αξιολογείται.»

2. Η παράγραφος 3 του άρθρου 13 τροποποιείται ως εξής: «Αιτήματα από-οριστικοποίησης των αιτήσεων γίνονται δεκτά έως τις 28/6/2023 και ώρα 13:00 ύστερα από υποβολή αιτήματος στην τεχνική υποστήριξη (helpdesk) του ΠΣΚΕ, εντός της εφαρμογής ependyseis.gr. Με την από-οριστικοποίηση το αίτημα επανέρχεται στην κατάσταση «Σχεδίου» και προκειμένου να αξιολογηθεί πρέπει να οριστικοποιηθεί εντός της προθεσμίας της παραγράφου 1.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σιταροκρίθαρο: Ενα νέο πολλά υποσχόμενο σε καταναλωτές και επαγγελματίες δημητριακό