Στην Ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός ο Σταϊκούρας - Η ατζέντα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός ο Σταϊκούρας - Η ατζέντα
υμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

Ο Χρήστος Σταϊκούρας θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη στο Νταβός της Ελβετίας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Ετήσιας Συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum).

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτικών οίκων, όπως είναι οι Visa, Cisco και Goldman Sachs.

Επίσης, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας κ. Mohammed Al-Jadaan, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο περίπτερο του Greek House Davos, με θέμα «Οικονομική πολιτική σε περιόδους πολυ-επίπεδων κρίσεων», και θα εμφανιστεί σε διεθνή μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Οι τράπεζες προετοιμάστηκαν και αναμένουν τη ρύθμιση

Βρώσιμα έντομα: Στο 25% η ανάπτυξη της αγοράς – Ποια χώρα έχει την πρωτιά

Προσωπικός Αριθμός: Λήγει η προθεσμία έκδοσης - Τι ισχύει μετά τις 5/9

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider