Η εταιρεία αθλητικών ειδών που άφησε ξεκρέμαστους τους πελάτες της

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η εταιρεία αθλητικών ειδών που άφησε ξεκρέμαστους τους πελάτες της
Ο “Insider” αποκαλύπτει τι συνέβη με την μεγάλη αλυσίδα αθλητικών ειδών και την τεράστια ταλαιπωρία των πελατών της

Ξεκρέμαστους άφησε όπως μαθαίνω χριστουγεννιάτικα τους πελάτες της μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών η οποία διαθέτει καταστήματα μεταξύ άλλων και στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μου λένε, πρόσφατα έκλεισε ξαφνικά μέσα στις γιορτές μεγάλο υποκατάστημά της στο κέντρο με αποτέλεσμα οι αγορές που είχαν κάνει οι πελάτες λίγες ημέρες νωρίτερα από το συγκεκριμένο μαγαζί να παραμένουν «μετέωρες».

Οι ανυποψίαστοι πελάτες

Έτσι, όπως μου λένε, ανυποψίαστοι πελάτες οι οποίοι ήθελαν να κάνουν αλλαγές σε προϊόντα που είχαν αγοραστεί ελάχιστες ημέρες πριν και απευθύνονταν σε άλλο κοντινό μεγάλο κατάστημα της επιχείρησης λάμβαναν ως απάντηση ότι ... δεν μπορούν να τους βοηθήσουν καθώς οι εργαζόμενοι δεν γνώριζαν σε ποιά καταστήματα της εταιρείας υπήρχαν τα εν λόγω προϊόντα.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση πελάτη που ήθελε να κάνει αλλαγή σε παιδικό ρούχο και οι υπάλληλοι του απαντούσαν ότι δεν μπορούν να τον βοηθήσουν καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα μόλις είχε κλείσει δεν ήξεραν ποιά καταστήματα στην Αθήνα διαθέτουν και παιδικά. Και όλα αυτά μέσα στις γιορτές…

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider