Νέο κατάστημα με προϊόντα Apple ανοίγει η iStorm στη Ρόδο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα με προϊόντα Apple ανοίγει η iStorm στη Ρόδο
Πρόκειται για το ένατο κατάστημα της εταιρείας σε συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Στο άνοιγμα νέου καταστήματος iStorm, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου προχωρά ο όμιλος της Quest. Το νέο κατάστημα iStorm, το οποίο αποτελεί το ένατο της εταιρείας σε συνεχεια των επενδύσεων του ομίλου στην ελληνική και κυπριακή αγορά, θα δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους και τουρίστες τους νησιού να έρθουν σε επαφή με το οικοσύστημα της Apple και τις λύσεις που διαθέτει.

Οι καταναλωτές του νέου iStorm στην 25ης Μαρτίου 1 και Εθελοντών Δωδεκανησίων, θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple. Το κατάστημα αποτελεί επίσης και το το μοναδικό Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Premium Service Provider) στη νησιωτική Ελλάδα και θα προσφέρει τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα περιβάλλον με καινοτόμες προτάσεις για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου η iStorm προσκαλεί τους κατοίκους του νησιού να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Apple με μοναδικές προσφορές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider