Apple: Αλλάζει κατεύθυνση και μπαίνει στη «μάχη» της κάμερας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Αλλάζει κατεύθυνση και μπαίνει στη «μάχη» της κάμερας
Ο λόγος είναι απλός. Οι αγοραστές ενδιαφέρονται για την ποιότητα της κάμερας και των φωτογραφιών που τραβούν από το κινητό τους.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την παρουσίαση της Apple για τα νέα προϊόντα. Είδαμε τα νέα iPhone, iPads και Apple watches όμως αυτό που συζητάμε ακόμα είναι είναι οι κάμερες.

Αυτός ήταν ο σκοπός άλλωστε, αν σκεφτεί κανείς πως κατά την παρουσίαση, ο Τιμ Κουκ και τα υπόλοιπα στελέχη πέρασαν περισσότερη ώρα να μας μιλούν για τις νέες κάμερες πατά για τις νέες υπηρεσίες ή συσκευές.

Σύμφωνα με το CNBC, αυτό είναι το πιο πρόσφατο σήμαδι ότι η τεχνολογία της κάμερας είναι το σημείο που επικεντρώνεται η Apple, καθώς εκεί πιστεύει πως μπορεί να κάνει τις σημαντικότερες βελτιώσεις.

Φυσικά τα νέα κινητά διατηρούν όλα τα στάνταρ χαρακτηριστικά, μηνύματα, εφαρμογές, κλήσεις ήχου και εικόνας. Όμως είναι η κάμερα που θα κάνει τη διαφορά, τώρα και στο μέλλον, για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της Samsung και Huawei, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν τις πιο δημοφιλείς κάμερες.

Όμως ο λόγος που η Apple επικεντρώθηκε φέτος στην καλύτερη(-ες) κάμερα (-ες) είναι απλός. Οι αγοραστές ενδιαφέρονται για την ποιότητα της κάμερας και των φωτογραφιών που τραβούν από το κινητό τους. Σύμφωνα με τους αναλυτές, μάλιστα, οι φωτογραφίες που «ανεβαίνουν» social media και πλατφόρμες όπως το Flickr προέρχονται στην πλειοψηφία τους από iPhone κινητά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider