Τη δραστηριότητα της διανομής των προϊόντων του επεκτείνει ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωρώντας σε συνεργασία με την αλυσίδα  My Market.  

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση ο ΘΕΣγάλα προχωράει στην σύναψή συνεργασίας και με τα σούπερ μάρκετ, My Market,  με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους. Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ξεκινήσει ήδη από τα μέσα Ιουλίου και αφορά αρχικά στη διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα μέσω της γνωστής αλυσίδας στην Θεσσαλία.

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων My Market είναι το φρέσκο γάλα, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.

Τονίζεται επίσης ότι η συνεργασία με τα My Market, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας τα σημεία πώλησης. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι από τα μέσα Απριλίου ο συνεταιρισμός είχε ξεκινήσει συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Παράλληλα στις αρχές Απριλίου είχε ανακοινωθεί και η έναρξη της συνεργασίας του συνεταιρισμού με την αλυσίδα Σκλαβενίτης στον νομό Αττικής.

Διαβάστε επίσης: 

Συνεργασία ΘΕΣγάλα με Σκλαβενίτη στην Αττική