Συνεργασία ΘΕΣγάλα με Σκλαβενίτη στην Αττική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία ΘΕΣγάλα με Σκλαβενίτη στην Αττική
Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, στόχος είναι η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλους κωδικούς προϊόντων εκτός από το γάλα αλλά και σταδιακά σε νέες περιοχές.

Τη διανομή των προϊόντων του μέσω της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Αττική ξεκινά ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνοντας τη δραστηριότητα του.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου και αφορά αρχικά τη διάθεση γάλακτος ΘΕΣγάλα της γνωστής αλυσίδας στο νομό Αττικής έχοντας σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος στον χώρο της λιανικής τροφίμων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, στόχος είναι η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλους κωδικούς προϊόντων εκτός από το γάλα αλλά και σε νέες περιοχές σταδιακά.

Σημειώνεται πως η ΘΕΣγάλα είχε ήδη προχωρήσει σε μια νέα στρατηγική συνεργασίας με τον Όμιλο Σκλαβενίτη στη Θεσσαλία τον Δεκέμβριο 2019.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider