Προσλήψεις κάνει ο Έλον Μασκ - Ανοίγουν θέσεις εργασίας στην Space X

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις κάνει ο Έλον Μασκ - Ανοίγουν θέσεις εργασίας στην Space X
Η Space X θα προχωρήσει σε προσλήψεις που αφορούν - μεταξύ άλλων - σε θέσεις σχεδιασμού παραγωγής, σχεδιασμού προϊόντων και λογισμικού για τις υπηρεσίες Internet που συνδέονται με το Starlink.

Το πλάνο για την ανάπτυξη της Space X το επόμενο διάστημα παρουσίασαν μηχανικοί της εταιρείας, με μία ψηφιακή συνεδρίαση στην πλατφόρμα του Reddit, ανακοινώνοντας πως η αεροδιαστημική εταιρεία αναζητά προσωπικό, προκειμένου να καλύψει νέες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, η Space X θα προχωρήσει σε προσλήψεις που αφορούν σε θέσεις σχεδιασμού παραγωγής, σχεδιασμού προϊόντων και λογισμικού για τις υπηρεσίες Internet που συνδέονται με το Starlink.

Παράλληλα, αναζητά προσωπικό για την κάλυψη των εξής θέσεων εργασίας: μηχανικού κεραίας, μηχανικού παραγωγής και άλλους ρόλους μηχανικών.

Τα στελέχη της Space X δήλωσαν πως αυτή την περίοδο εργάζονται πάνω σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία, τα οποία θα συμβάλλουν στη μείωση των καθυστερήσεων και των προβλημάτων των διαδικτυακών συνδέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider