Σε δίκη παραπέμπονται στελέχη της Συνεταιριστικής Λέσβου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε δίκη παραπέμπονται στελέχη της Συνεταιριστικής Λέσβου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε δίκη με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος παραπέμπει το Συμβούλιο Εφετών βορείου Αιγαίου στελέχη της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου. Τα εν λόγω στελέχη εμπλέκονται σε σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και αφορούσε παράνομες δανειοδοτήσεις ύψους τότε άνω του ενός εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για υπόθεση του 2004 για την οποία παραπέμπονται σε δίκη τα μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ο τότε διευθυντής και ο τότε υπεύθυνος της διαχείρισης επιταγών. Επίσης για ηθική αυτουργία στην απιστία παραπέμπονται δυο φυσικά πρόσωπα.

Ας σημειωθεί ότι πέραν της συγκεκριμένης υπόθεσης που φτάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, τα ίδια ή και άλλα πρόσωπα κατηγορούνται και για μια σειρά άλλα αδικήματα για τα οποία έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Για την παραπομπή τους σε δίκη αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου – Λήμνου τέθηκε υπό εκκαθάριση το 2012.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider