Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον πρόεδρο των Επιμελητήριων και το προεδρείο της ΠΕΦ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον πρόεδρο των Επιμελητήριων και το προεδρείο της ΠΕΦ
Ο υπουργός Ανάπτυξης ενέκρινε το αίτημα της παράτασης των χρηματοοικονομικών καταστάσεων των εταιρειών μέχρι τις 31 Οκτωμβρίου.

O Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και στη συνέχεια με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας και τον Σύνδεσμο Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας.

Κατόπιν συζήτησης με τους εμπλεκόμενους φορείς και εξαιτίας της παράτασης των φορολογικών δηλώσεων, το Υπουργείο Ανάπτυξης αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία την επόμενη εβδομάδα, με την οποία θα δίνεται παράταση στις προθεσμίες διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2024 κατά 50 ημερολογιακές ημέρες.

Επισημαίνεται ότι οι προθεσμίες που συνδέονται με την υποβολή πρακτικών συνελεύσεων των μετόχων ή εταίρων και εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕ.ΜΗ. παρατείνονται αναλόγως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider