Παπουτσάνης: Είσοδος στη φροντίδα σπιτιού με το Αρκάδι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπουτσάνης: Είσοδος στη φροντίδα σπιτιού με το Αρκάδι
Η Παπουτσάνης ενδυναμώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά με την είσοδο στους κλάδους φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα Αρκάδι.

Τη θέση της στην ελληνική αγορά ενδυναμώνει η Παπουτσάνης, με την είσοδο στους κλάδους φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα Αρκάδι.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, με motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!», η υψηλή ποιότητα και η φυσική σύνθεση του Αρκάδι με πράσινο σαπούνι συνδυάζεται με την τεχνογνωσία της Παπουτσάνης σε μια ολοκληρωμένη σειρά vegan προϊόντων για το σπίτι.

Οι νέες σειρές είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος: η συσκευασία των απορρυπαντικών προέρχεται από ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο, ενώ τα υγρά πιάτων έρχονται σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες, οι οποίες συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με την αντλία Αρκάδι υγρών πιάτων - μία μεγάλη καινοτομία για την κατηγορία.

Ταυτόχρονα, η Παπουτσάνης ανανεώνει τη συνολική εικόνα του brand, την εξελίσσει και επεκτείνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο στα κρεμοσάπουνα, την αγαπημένη γκάμα βρεφικής φροντίδας, Αρκάδι Baby και τα προϊόντα στέρεου σαπουνιού. Πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα, οι μπάρες σαπουνιού Ατρκάδι διατίθενται πλέον σε χάρτινη συσκευασία, εξοικονομώντας 3,5 τόνους πλαστικού ανά έτος, ενώ όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ δήλωσε σχετικά ότι: «Βασική δέσμευση της Παπουτσάνης αποτελεί η συνεχής επένδυση σε καινοτόμες, αποτελεσματικές και ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στις αγορές προσωπικής υγιεινής και πλέον, και της φροντίδας σπιτιού. Με τα νέα προϊόντα Αρκάδι εισερχόμαστε σε νέες αγορές, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και ενισχύοντας το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο στο πλαίσιο της συνεχούς αναπτυξιακής στρατηγικής μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παπουτσάνης: Θετικές προοπτικές για το 2024 αλλά... τα μέτρα Σκρέκα πήγαν πίσω τα σχέδια για το Αρκάδι

KYKNOS: Άλμα εξαγωγών και αύξηση τζίρου – Ποιους στόχους θέτει η ιστορική κονσερβοποιία

Σαράντης: Νέα σύνθεση του δ.σ. - Νέο μέλος η Alexandra Gren

gazzetta
gazzetta reader insider insider