Citigroup: Νέο γύρο απολύσεων με κωδικό όνομα "Bora Bora" προανήγγειλε η CEO Jane Fraser

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Citigroup: Νέο γύρο απολύσεων με κωδικό όνομα "Bora Bora" προανήγγειλε η CEO Jane Fraser
Ένας νέος γύρος απολύσεων στην Citigroup βρίσκεται προ των πυλών, όπως προανήγγειλε την Τρίτη η διευθύνουσα σύμβουλος του χρηματοπιστωτικού κολοσσού Jane Fraser.

Ένας νέος γύρος απολύσεων στην Citigroup βρίσκεται προ των πυλών, όπως προανήγγειλε την Τρίτη η διευθύνουσα σύμβουλος του χρηματοπιστωτικού κολοσσού Jane Fraser, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πλάνο αναδιοργάνωσης της δομής της εταιρείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, που επικαλείται άτομα με γνώση των εξελίξεων, ο νέος γύρος περικοπών αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας, με τις πρώτες ειδοποιήσεις σε εργαζόμενους να αναμένονται ακόμα και αύριο Τετάρτη. Μάλιστα, το project των περικοπών έχει και την δική του κωδική ονομασία ("Project Bora Bora"), αναφέρει το CNBC.

Όπως τονίζει το αμερικανικό μέσο, σε ορισμένα τμήματα ενδέχεται να απολυθεί ως και το 10% του δυναμικού τους, ενώ ήδη η Fraser έχει θέσει υπό τον δικό της έλεγχο τουλάχιστον πέντε τμήματα της τράπεζας, γεγονός που σημαίνει πως επίκειται η αποχώρηση και ανώτερων στελεχών.

Σύμφωνα με το CNBC, όσοι εργαζόμενοι δουν τις θέσεις τους να καταργούνται θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άλλες θέσεις εντός της εταιρείας, ενώ η Citigroup θα προσφέρει αποζημίωση απόλυσης όπου είναι επιλέξιμη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Οι λιανικές πωλήσεις μειώθηκαν για πρώτη φορά από τον Μάρτιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider