Βροχή οι καλοκαιρινές προσφορές για απεριόριστα data φέτος το καλοκαίρι

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βροχή οι καλοκαιρινές προσφορές για απεριόριστα data φέτος το καλοκαίρι
Τι περιλαμβάνουν οι προσφορές των παρόχων.

Βροχή πέφτουν οι προσφορές από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, μετά και τον πόλεμο τιμών που πυροδότησε η επιθετική εμπορική πολιτική που ακολούθησε η Nova αφότου ολοκληρώθηκε η συγχώνευσή της με την Wind. Στην προσπάθεια των εταιρειών κινητής να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση μάλιστα, προσφέρονται αυτή την περίοδο, συμβόλαια κινητής με 15 GB και απεριόριστη φωνή και μηνύματα που ξεκινούν από 15 ευρώ και φτάνουν, ακόμα και για τους «ακριβότερους» της αγοράς στα 25 ευρώ. Για το καλοκαίρι δε, σύσσωμοι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι επικεντρώνονται στις προσφορές με απεριόριστα data, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών την καλοκαιρινή περίοδο.

Η αρχή φέτος το καλοκαίρι έγινε προσφάτως από την Cosmote, η οποία προσφέρει απεριόριστο Internet από το κινητό για έναν μήνα με 10,90 ευρώ, στο σύνολο των συνδρομητών της. Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές κινητής Συμβολαίου (οικιακούς και εταιρικούς) και για συνδρομητές καρτοσυμβολαίων, καρτοκινητών και cosmote neo, οι οποίοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσω του Cosmote app και του What’s Up app.

Πολύ σύντομα βέβαια, ακολούθησαν και οι ανταγωνιστές, Vodafone και Nova. Στην περίπτωση της Vodafone, οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες έναντι 5,90 ευρώ, έως τις 30 Αυγούστου. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε μέσω του Vodafone App, είτε μέσω του site της Vodafone, είτε με την αποστολή μηνύματος. Ως προς το τελευταίο, οι τρόποι είναι οι εξής:

  • Για πελάτες συμβολαίου (εκτός οικογενειακών): στέλνοντας Κ στο 1339
  • Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου: στέλνοντας Ν στο 1339
  • Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N to 1252

Στην περίπτωση της Vodafone μάλιστα, όσοι πελάτες ενεργοποιήσουν την προσφορά συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο «10 σανίδες SUP Aquatone για πραγματικό σερφάρισμα», όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Όσο για τη Nova, οι υφιστάμενοι συνδρομητές κινητής, είτε ιδιώτες είτε εταιρικοί πελάτες, μπορούν να έχουν απεριόριστα data για 30 ημέρες, έναντι 10,90 ευρώ. Η καλοκαιρινή προσφορά της εταιρείας μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τη Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 είτε μέσω Nova App, είτε από τον ιστότοπο της εταιρείας είτε μέσω SMS.

Στην περίπτωση της Nova μάλιστα διευκρινίζεται ότι η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μία φορές ακατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Η Nova ενεργοποιεί ανάλογη προσφορά και για τους πελάτες καρτοκινητής, προσφέροντας επίσης απεριόριστα data για 30 ημέρες, έναντι 10,60 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

O Παναθηναϊκός αποκλειστικά στην COSMOTE TV για ακόμη 2 χρόνια

Τριπλό «χτύπημα» Nova: Άρης, Αστ. Τρίπολης και Ατρόμητος για τα επόμενα 2 χρόνια θα παίζουν μπάλα στο Novasports!

Μπρουμίδης (Vodafone): Ανάγκη για τιμαριθμική προσαρμογή, εστίαση στα ψηφιακά έργα και επιτάχυνση επενδύσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider