Στην κοινοπραξία Uni Systems - NRB το έργο για το ECDC

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην κοινοπραξία Uni Systems - NRB το έργο για το ECDC
Η Uni Systems ανακοινώνει νέα σύμβαση πλαίσιο για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης λειτουργιών πληροφορικής (DevOps).

Η Uni Systems ανακοινώνει νέα σύμβαση πλαίσιο για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης λειτουργιών πληροφορικής (DevOps).

Βάσει της σύμβασης, η Uni Systems (ανάδοχος), σε κοινοπραξία με τη Network Research Belgium (NRB), θα παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος και των εφαρμογών πληροφορικής του ECDC που θα επιτρέψουν στον πελάτη να εκπληρώσει την αποστολή του και να εξασφαλίσει υπηρεσιακή συνέχεια.

Η σύμβαση πλαίσιο, ύψους €61 εκατ. με οκταετή ορίζοντα υλοποίησης, θα επιτρέψει στο ECDC να επιτύχει τους επιχειρησιακούς του στόχους, διασφαλίζοντας:

  • τη συντήρηση και ανάπτυξη περισσότερων από 30 εξειδικευμένων λύσεων και την υλοποίηση νέων εφαρμογών,
  • την αποδοτικότητα και τη διαθεσιμότητα των εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού περιβάλλοντος εργασίας,
  • την ασφάλεια συστημάτων και δεδομένων.

Ο Νίκος Ψιμόγιαννος, BoD Executive Director, International BU της Uni Systems, ανέφερε: «H συνεργασία μας με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και η συμβολή μας στο κρίσιμο έργο του σε ό,τι αφορά τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην Ευρώπη, μας τιμά ιδιαιτέρως. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και υποστήριξης, αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνολογική και επιχειρησιακή μας τεχνογνωσία, συμβάλλοντας στη σπουδαία αποστολή του φορέα».

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) είναι ο οργανισμός της Ε.Ε. που στοχεύει στην ενίσχυση της άμυνας της Ευρώπης ως προς τις μεταδοτικές ασθένειες. Η αποστολή του αφορά τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές που προκαλούνται στην ανθρώπινη υγεία από μεταδοτικές ασθένειες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Samsung Electronics Hellas και Αegean προσφέρουν 10.000 μίλια από το Miles+Bonus

Enel Green Power Hellas: Δράση εθελοντικού καθαρισμού στον υδροβιότοπο της Βραυρώνας

Το πρώτο δίκτυο πρατηρίων LNG στην Ελλάδα με την υπογραφή της Blue Grid

gazzetta
gazzetta reader insider insider