Οικογένεια Σεπετά (ΒΙΚΟΣ): Χαιρετίζει την επένδυση του SMERC και μένει στην ΕΨΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικογένεια Σεπετά (ΒΙΚΟΣ): Χαιρετίζει την επένδυση του SMERC και μένει στην ΕΨΑ
Την στρατηγική επένδυση του SMERC fund του Ν. Καραμούζη στην ΕΨΑ καλωσορίζει η οικογένεια Σεπετά της «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ ΑΕ)» που κατέχει το 25% της βολιωτικης εταιρείας αναψυκτικών. 

Την στρατηγική επένδυση του SMERC fund του Ν. Καραμούζη στην ΕΨΑ καλωσορίζει η οικογένεια Σεπετά της «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ ΑΕ που κατέχει το 25% της βολιωτικης εταιρείας αναψυκτικών.

Μια ημέρα μετά από την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του SMERC με την οικογένεια Τσαούτου που ελέγχει το πλειοψηφικό ποσοστό της ΕΨΑ, η οικογένεια Σεπετά αναφέρει πως θα διατηρήσει τη θέση της και θα παραμείνει στον επενδυτικό σχήμα, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα ακολουθήσει.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της οικογένειας έχει ως εξής:

«Η οικογένεια Σεπετά καλωσορίζει τη στρατηγική επένδυση του επενδυτικού ταμείου SMERC, στην ΕΨΑ. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα - πιο ελπιδοφόρα μέρα για την ιστορική αυτή εταιρεία, στην ανάπτυξη της οποίας πάντα πιστεύαμε.

Με σταθερή αυτή την πίστη, θα συνεχίσουμε να έχουμε αμείωτο το επενδυτικό μας ενδιαφέρον στην ΕΨΑ, θα διατηρήσουμε τη θέση μας και θα παραμείνουμε στο επενδυτικό σχήμα, προσηλωμένοι στις σταθερές αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν διαχρονικά.

Ο κλάδος χρειάζεται βιώσιμες εταιρείες που θα αναπτύσσονται, θα παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και θα συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αναψυκτικά: Αλλάζει το τοπίο η επένδυση του N. Καραμούζη στην ΕΨΑ

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider