Skroutz: Στα 1.000 τα Skroutz Point, στόχος τα 2.000 μέχρι το τέλος τους έτους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Skroutz: Στα 1.000 τα Skroutz Point, στόχος τα 2.000 μέχρι το τέλος τους έτους
1 εκατομμύριο παραγγελίες σχεδόν, έχουν εξυπηρετήσει τα Skroutz Point μέσω Skroutz Last Mile μεταφορικής, μέσα στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας τους.

Τα Skroutz Point, τα σημεία αυτόματης παραλαβής του Skroutz έφτασαν τα 1.000 σημεία εξυπηρέτησης, σε διαφορετικές περιοχές ανά την Ελλάδα και σύντομα αναμένεται να επεκταθούν και σε νέες πόλεις της Περιφέρειας.

Χαρακτηριστικό της αγάπης που τρέφουν οι καταναλωτές σε αυτόν τον τρόπο παράδοσης αποτελεί ο υψηλός αριθμός παραγγελιών που έχει διαχειριστεί η Skroutz Last Mile μεταφορική προς Skroutz Point. Από το Νοέμβριο του 2021, όταν και τοποθετήθηκαν τα πρώτα Skroutz Point, μέχρι και σήμερα, σχεδόν 1 εκατ. παραγγελίες, έγιναν με παραλαβή από κάποιο σημείο αυτόματης παραλαβής. Ενώ την ίδια στιγμή πολύ υψηλό είναι και το ποσοστό των χρηστών που επιλέγει τα Skroutz Point σαν τρόπο παράδοσης σχεδόν καθολικά μετά την πρώτη τους εμπειρία με την υπηρεσία. Ποσοστό που αγγίζει το 70% κατα μέσο όρο, με αρκετές περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να καταγράφουν ακόμα μεγαλύτερο.

Ποιες περιοχές τα έχουν αγαπήσει περισσότερο και ποιες είναι οι νέοι σταθμοί

Πέρα από Αττική, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Χαλκίδα και Λουτράκι, τα Skroutz Point έχουν εξαπλωθεί και σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα βρίσκονται ήδη στην Κατερίνη, τη Βέροια, τις Σέρρες, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμα και σε άλλες περιοχές, όπως στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, την Έδεσσα, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Οι περιοχές που αγαπάνε τις παραδόσεις σε Skroutz Point

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πόλης εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης στην οποία τα Skroutz Point είχαν μεγάλη και άμεση ανταπόκριση από τους χρήστες είναι η Κόρινθος. Πλέον το 44% των παραγγελιών που παραδίδονται στην περιοχή καταλήγουν σε σημείο αυτόματης παραλαβής, με τα Skroutz Point να έχουν παρουσία ενός μόλις μήνα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Για τον εορτασμό του milestone των 1.000 Skroutz Point, που αποτελεί σημαντικό σταθμό στη στρατηγική της εταιρείας, η Skroutz έχει ετοιμάσει μια σειρά δραστηριοτήτων για όλους εκείνους τους χρήστες που τα έχουν εμπιστευτεί και επιλέξει σαν τρόπο παράδοσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους. Πιο συγκεκριμένα, για τις επόμενες δέκα ημέρες δωροκάρτες αξίας 50 ευρώ θα τοποθετηθούν τυχαία σε θυρίδες παραλαβής, ώστε να τις ανακαλύψουν οι τυχεροί χρήστες κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους για την επόμενη αγορά τους μέσω Skroutz.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider