ΕΛΛΑΚΤΩΡ: «Ναυάγιο» στη συμφωνία με Wade Adams – Δ. Κούτρα για ΑΚΤΩΡ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: «Ναυάγιο» στη συμφωνία με Wade Adams – Δ. Κούτρα για ΑΚΤΩΡ
Σε συνέχεια της από 30.01.2023 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.», ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, την οριστική διακοπή των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Την οριστική διακοπή των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ανακοινώνει η Ελλάκτωρ.

Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου η Ελλάκτωρ είχε ανακοινώσει την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για ενδεχόμενη πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Σημειώνεται ότι η ΑΚΤΩΡ έχει ανεκτέλεστο που προσεγγίζει τα 3 δισ., ευρώ, έχουν μειωθεί οι λειτουργικές ζημίες της και έχει αναλάβει νέες συμβάσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider