Με νέα αναβαθμισμένη δομή και χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, η νέα εποχή Πωλήσεων στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με νέα αναβαθμισμένη δομή και χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, η νέα εποχή Πωλήσεων στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προχώρησε στην αναδιοργάνωση του Τμήματος Πωλήσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της, διαθέτοντας ένα διευρυμένο προιοντικό χαρτοφυλάκιο, με πρωταγωνιστές το ΖΑΓΟΡΙ, τη GREEN COLA και το EVIAN.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προχώρησε στην αναδιοργάνωση του Τμήματος Πωλήσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της, διαθέτοντας ένα διευρυμένο προιοντικό χαρτοφυλάκιο, με πρωταγωνιστές το ΖΑΓΟΡΙ, τη GREEN COLA και το EVIAN.

Η ανανέωση της οργανωτικής δομής του Τμήματος Πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ολοκληρώθηκε με γνώμονα την υλοποίηση διαφορετικής στρατηγικής προσέγγισης ανά κανάλι πώλησης (Wholesales, Τελικά Σημεία On-Trade, Ho.Re,Ca. και Λιανεμπόριο). Με προσήλωση στην καινοτομία, βασικό άξονα ανάπτυξης της εταιρείας, η νέα δομή πωλήσεων ενισχύθηκε με σύγχρονα, ψηφιακής τεχνολογίας, συστήματα CRM, για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, από και προς το σύνολο των πελατών. Επίσης, η εταιρεία υλοποιεί στοχευμένες Trade Marketing Activities ανά κανάλι πώλησης, ενώ παράλληλα λειτουργεί σε πλήρη εφαρμογή ένα νέο σύστημα πωλήσεων F.F.S. (Focus, Face, Succeed), με έμφαση στην πληροφορία και στην αξιοποίηση της με αποδοτικό τρόπο.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διατηρώντας τη διαχρονική της δέσμευση για ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, αξιοποιεί τις γνώσεις και την εμπειρία των στελεχών της και παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη οργανωτική δομή Πωλήσεων:

  • στη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Χονδρεμπορίου, ο κ. Άγγελος Μαλλίνης.
  • στη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Ho.Re.Ca & Special Channels, ο κ. Χρήστος Καλογριανίτης
  • στη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Λιανεμπορίου, ο κ. Γιώργος Κομποδιέτας
  • Διεύθυνση National Accounts Off Trade & Trade Marketing, η κα Νατάσσα Τσιρίκου
  • Region Sales Manager Δυτικής Ελλάδας Χονδρεμπορίου, ο κ. Δημήτρης Παναγόπουλος
  • Area Manager Χονδρεμπορίου Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου
  • Area Manager Χονδρεμπορίου Αττικής & Νότιας Ελλάδας, ο κ. Μάριος Χατζηγεωργίου
  • Area Manager Λιανεμπορίου Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδας, ο κ. Γιάννης Ιατρίδης

Επιπλέον, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ενισχύει περαιτέρω το τμήμα Πωλήσεων με την πρόσληψη 15 νέων στελεχών, σε μόνιμες θέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να εγγυηθεί την αποτελεσματική κάλυψη του συνόλου των γεωγραφικών περιοχών.

Ο κ. Περικλής Κατριβάνος, Εμπορικός Διευθυντής της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη είναι συνυφασμένη με την έννοια της αλλαγής. Η αλλαγή δημιουργεί την πρόοδο και την ασφάλεια. Στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας και στη σύγχρονη τεχνολογία, με αντικειμενικό σκοπό την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, οι οποίες συνέχεια διαφοροποιούνται και αλλάζουν. Η αναδιοργάνωση του Τμήματος Πωλήσεων στοχεύει ακριβώς σε αυτό, να είμαστε πάντα στην κορυφή των προτιμητέων συνεργατών για τους πελάτες μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider