Jefferies: Το 62%  θα έκοβε τη συνδρομή στο Netflix - Οι αντιδράσεις για το τέλος στους δανεικούς κωδικούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jefferies: Το 62%  θα έκοβε τη συνδρομή στο Netflix - Οι αντιδράσεις για το τέλος στους δανεικούς κωδικούς
Το 31% αναφέρει πως δεν του αρέσει αρκετά το περιεχόμενο της πλατφόρμας και το 35% αναφέρει πως μπορεί να αντικαταστήσει το Netflix με κάποια άλλη υπηρεσία streaming.

Έρευνα για το μέτρο που θέλει να παρουσιάσει το Netflix έως τέλος Μαρτίου, για να απαγορεύσει στους χρήστες να μοιράζονται δωρεάν κωδικούς πρόσβασης, «έτρεξε» η Jefferies.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, πάνω από 6 στους 10 που μοιράζονται δωρεάν κωδικούς θα σταματούσε να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα streaming.

Η έρευνα έγινε μεταξύ 380 «δανειστών κωδικού» της πλατφόρμας και έδειξε πως το 62% θα μπορούσε να σταματήσει να πληρώνει τη συνδρομή του στο Netflix για μια σειρά λόγων.

Το 25% αυτών αναφέρει πως δεν μπορούσε να καλύψει το κόστους της συνδρομής, το 31% αναφέρει πως δεν του αρέσει αρκετά το περιεχόμενο της πλατφόρμας και το 35% αναφέρει πως μπορεί να αντικαταστήσει το Netflix με κάποια άλλη υπηρεσία streaming.

Από την τελευταία κατηγορία, το 69% αναφέρει πως μπορεί να αντικαταστήσει το Netflix παρ' όλο που είναι στο top 3 των υπηρεσιών streaming που χρησιμοποιεί.

Το 32% των ερωτηθέντων ανέφερε πως επιλέγει το Netflix όταν δεν ξέρει τι να παρακολουθήσει και το 24% δήλωσε πως θα δύσκολα θα άφηνε την πλατφόρμα.

Ακόμα, το 40% των ερωτηθέντων είπε πως θα ενδιαφερόταν για το πακέτο συνδρομής με διαφημίσεις της πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider