Η Verizon δίνει στους συνδρομητές δωρεάν την premium συνδρομή του Netflix

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Verizon δίνει στους συνδρομητές δωρεάν την premium συνδρομή του Netflix
Οι νέοι και υπάρχοντες πελάτες της Verizon  θα έχουν για 12 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην premium συνδρομή του Netflix, κόστους 19,99 δολαρίων ανά μήνα.

Σε... συμμαχία με την Netflix κατέρχεται η Verizon, με τον κολοσσό των τηλεπικοινωνιών να δίνει στους συνδρομητές τους τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην πλατφόρμα streaming, όπως μετέδωσε η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέοι και υπάρχοντες πελάτες της Verizon θα έχουν για 12 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην premium συνδρομή του Netflix, κόστους 19,99 δολαρίων ανά μήνα. Η προσφορά θα ισχυεί εάν οι πελάτες επιλέξουν την ετήσια συνδρομή ή το μακροχρόνιο πλάνο μέσω του +play, που επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται όλες τις συνδρομές τους μέσω ενός λογαριασμού.

Στο πακέτο που παρέχει η Verizon μαζί με την premium συνδρομή της Netflix εμπεριέχονται οι υπηρεσίες του NFL+ Premium, τη πλατφόρμας streaming της αμερικανικής ομοσπονδίας football. Ακόμα, εμπεριέχονται το NB League Pass, που επιτρέπει στους χρήστες τη θέαση ορισμένων αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο και το AMC+, η κύρια streaming πλατφόρμα των studio της AMC Networks.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Μάζεμα» ζημιών για την TUI, καθώς ανακάμπτει η ταξιδιωτική κίνηση - Πάνω από 16 δισ. ευρώ τα έσοδα

ΗΠΑ: Ο Τζακ Ντόρσεϊ θα διαθέτει 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως στην εφαρμογή Signal

gazzetta
gazzetta reader insider insider