H Βίκος για 2η χρονιά δίπλα στο Triple League - Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Βίκος για 2η χρονιά δίπλα στο Triple League - Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς
Συνδιοργανώνεται στις 20 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Ιωνά σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α.

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Βίκος στηρίζει το Triple League, το οποίο συνδιοργανώνεται στις 20 Νοεμβρίου από το Σύλλογο Ιωνά σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι ένας αγώνας τριάθλου απόστασης Super Sprint, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του τμήματος θεραπευτικής αγωγής Αμεα του Συλλόγου. Η δράση περιλαμβάνει τρία σκέλη, αγώνα aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο), αγώνα τρεξίματος και ποδηλασία.

Πρεσβευτής των ανθρώπινων αξιών, η εταιρεία Βίκος στηρίζει τις προσπάθειες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους και χορηγεί αποκλειστικά το νερό και τα αναψυκτικά που θα δροσίσουν αθλητές, διοργανωτές και εθελοντές. .

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος, κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», . Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Wolt επεκτείνεται σε Κοζάνη και Αγρίνιο - Παρουσία σε 9 πόλεις της Ελλάδας

Qualco: Στρατηγική συνεργασία για το σύνολο των λύσεων λογισμικού της Motivian

gazzetta
gazzetta reader insider insider