Βίκος: Επίσημος χορηγός ενυδάτωσης του Navarino Challenge

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βίκος: Επίσημος χορηγός ενυδάτωσης του Navarino Challenge
Μία διοργάνωση που γιορτάζει τον αθλητικό τουρισμό εδώ και 10 χρόνια, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία.

Η εταιρεία Βίκος, στο πλαίσιο υποστήριξης σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, συμμετέχει και φέτος στην κορυφαία γιορτή αθλητικού τουρισμού και ευεξίας της Ευρώπης, το Navarino Challenge της ActiveMedia Group, μία διοργάνωση που γιορτάζει τον αθλητικό τουρισμό εδώ και 10 χρόνια, και θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία, στην Costa Navarino, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Βίκος Α.Ε. είναι επίσημος χορηγός ενυδάτωσης με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, αλλά και χορηγός αθλητικού εξοπλισμού, ενώ ονοματοδοτεί τον αγώνα 1χλμ για παιδιά έως 9 ετών και τον αγώνα 10 έως 14 ετών καθώς και το Spinning Challenge.

Το Navarino Challenge προωθεί το Ολυμπιακό ιδεώδες τονίζοντας ότι σημαντικό στη ζωή δεν είναι να θριαμβεύεις αλλά να αγωνίζεσαι, κάτι που στηρίζει ως φιλοσοφία και η εταιρεία Βίκος, η οποία βρίσκεται με συνέπεια κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider