Goldman Sachs: Προχωρά στη μεγαλύτερή της αναδιοργάνωση - Συγχωνεύει μονάδες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Προχωρά στη μεγαλύτερή της αναδιοργάνωση - Συγχωνεύει μονάδες
Σε έναν από τους μεγαλύτερους ανασχηματισμούς στην ιστορία της προχωρά η Goldman Sachs, συγχωνεύοντας τους μεγαλύτερους κλάδους της σε τρεις μονάδες. 

Σε έναν από τους μεγαλύτερους ανασχηματισμούς στην ιστορία της προχωρά η Goldman Sachs, συγχωνεύοντας τους μεγαλύτερους κλάδους της σε τρεις μονάδες, στην τρίτη αναδιοργάνωση σε τέσσερα χρόνια από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Ντέιβιντ Σόλομον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal, η Goldman θα συνδυάσει τον κλάδο της επενδυτικής τραπεζικής με τις εμπορικές δραστηριότητες σε μια μονάδα, που θα διευθύνεται από τους Dan Dees, Jim Esposito και Ashok Varadhan, ενώ θα συγχωνεύσει τη διαχείριση παγίων με τη διαχείριση πλούτου, υπό την ηγεσία του Marc Nachmann. Το τμήμα με την ονομασία Marcus, που αποτελεί τον καταναλωτικό βραχίονα, θα αποτελέσει μέρος της μονάδας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Η τρίτη μονάδα, η οποία θα στεγάσει την τραπεζική συναλλαγών, το χαρτοφυλάκιο με τις πλατφόρμες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, την GreenSky και τις επιχειρήσεις της με την Apple και την General Motors, θα ονομάζεται Platform Solutions και θα διευθύνεται από τη Stephanie Cohen, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ την Τρίτη η Goldman θα δημοσιεύσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο. Τα έσοδα αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση 16% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ενώ οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα κέρδη για ολόκληρο το έτος θα υποχωρήσουν πάνω από 40%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πρόεδρος Credit Suisse: Φρικτή χρονιά το 2021, πρέπει να αλλάξουμε

Δημοσκόπηση Bloomberg: Η Γερμανία θα παρασύρει σε ύφεση ολόκληρη την Ευρωζώνη

Eurowings: Ξεκίνησε η τριήμερη απεργία των πιλότων, επιμένουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider