ΑΑΔΕ: Ανάκληση της βότκας Parliament από την εγχώρια αγορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Ανάκληση της βότκας Parliament από την εγχώρια αγορά
Την άμεση απόσυρση του συνόλου της διακινηθείσας ποσότητας της βότκας «PARLIAMENT» από την εγχώρια αγορά ζήτησε η ΑΑΔΕ, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι και θα επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις.

Την άμεση απόσυρση του συνόλου της διακινηθείσας ποσότητας της βότκας «PARLIAMENT» από την εγχώρια αγορά ζήτησε η ΑΑΔΕ, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι και θα επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διενέργεια προγραμματισμένων ελέγχων, το Γενικό Χημείο (της ΑΑΔΕ) προέβη σε δειγματοληψία αλκοολούχου ποτού της κατηγορίας «βότκα» με την εμπορική ονομασία «PARLIAMENT», αλκοολικού τίτλου 40% vol., συνοδευόμενου από την ένδειξη «Purified with Milk», σε προσυσκευασία 0.7L. Το εν λόγω προϊόν παρασκευάζεται στη Ρωσία και διατέθηκε στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση «Food and Drinks Import – Σ. Λαζόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.». Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ενώ στην ξενόγλωσση επισήμανση του εν λόγω ποτού αναφέρεται η παρουσία αλλεργιογόνου συστατικού (γάλα), η ελληνική επισήμανση δεν φέρει σχετική ένδειξη.

Καλούνται οι καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στο γάλα και έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Aldi: Όλο και πιο πολλοί Βρετανοί στρέφονται σε «φθηνές» discount αλυσίδες για τα τρόφιμα της οικογένειάς τους

ΑΑΔΕ: «Έξυπνοι» φορο-έλεγχοι με tablet - Έρχεται το Elenxislive

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε πρατήριο καυσίμων για παρέμβαση στο σύστημα εισροών - εκροών

gazzetta
gazzetta reader insider insider