Snap: Ανακοίνωσε περικοπές του 20% του προσωπικού - Επηρεάζονται πάνω από 6.000 άτομα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Snap: Ανακοίνωσε περικοπές του 20% του προσωπικού - Επηρεάζονται πάνω από 6.000 άτομα
O τρέχων ρυθμός αύξησης των εσόδων της εταιρείας 8% από έτος σε έτος για το τρίμηνο «είναι πολύ χαμηλότερος από αυτό που περιμέναμε νωρίτερα φέτος», δήλωσε ο CEO.

Περικοπές του 20% του εργατικού δυναμικού της ανακοίνωσε η Snap, μητρική εταιρεία της πλατφόρμας Snapchat, ένα ποσοστό που αφορά σε περισσότερα από 6.000 άτομα, ενώ δήλωσε ότι θα καταργήσει πολλά projects, συμπεριλαμβανομένου του drone λήψης φωτογραφιών Pixy και της σειράς εκπομπών Snap Originals.

Ο Evan Spiegel, CEO της Snap, είπε στους υπαλλήλους ότι η εταιρεία πρέπει να αναδιαρθρώσει τις επιχειρήσεις της για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές προκλήσεις. Προσέθεσε ακόμα ότι ο τρέχων ρυθμός αύξησης των εσόδων της εταιρείας 8% από έτος σε έτος για το τρίμηνο «είναι πολύ χαμηλότερος από αυτό που περιμέναμε νωρίτερα φέτος».

Άλλα έργα που η εταιρεία αποφάσισε να τερματίσει περιλαμβάνουν τις εφαρμογές Snap Minis και Snap Games. Το Spiegel είπε ότι η Snap ξεκινά επίσης τη «διαδικασία εκκαθάρισης» του προϊόντος Zenly και του μουσικού feature Voisey.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Ιαπωνία χαλαρώνει τους φόρους για τους επενδυτές και τα κρυπτονομίσματα

Deutsche Bank: Η Credit Suisse αντιμέτωπη με κεφαλαιακό κενό 4,1 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider