Η Coca Cola HBC ξεκινά την παραγωγή της Dobry Cola στη Ρωσία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Coca Cola HBC ξεκινά την παραγωγή της Dobry Cola στη Ρωσία
Στην παραγωγή ενός νέου αναψυκτικού στη Ρωσία στρέφεται πλέον η Coca Cola HBC AG, ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής Coca-Cola παγκοσμίως.

Στην παραγωγή ενός νέου αναψυκτικού στη Ρωσία -της Dobry Cola- στρέφεται πλέον η Coca Cola HBC AG -ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής Coca-Cola παγκοσμίως- μετά την απόφαση της Coca-Cola Co να διακόψει οριστικά τις δραστηριότητές της στην χώρα ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Dobry ήταν μια διάσημη επωνυμία χυμών στη Ρωσία, ωστόσο μετά την απόφαση της Coca-Cola Co να αποχωρήσει από την εγχώρια αγορά, η Coca-Cola HBC -η οποία είναι διαχωρισμένη από τον αμερικανικό κολοσσό στον κλάδο των αναψυκτικών- ανακοίνωσε πως θα διερευνήσει το ενδεχόμενο επέκτασης των υφιστάμενων τοπικών εμπορικών σημάτων μέσω της δραστηριότητας Multon Partners.

Έτσι, μέσω της συνεργασίας με την Multon Partners, η Coca Cola HBC ξεκίνησε την παραγωγή και την εμφιάλωση του νέου αναψυκτικού Dobry Cola σε τουλάχιστον μία μονάδα στην ρωσική επικράτεια, ενώ αναμένεται η λειτουργία νέων μονάδων εμφιάλωσης τους προσεχείς μήνες.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Coca Cola HBC AG διατηρεί δραστηριότητες εμφιάλωσης σε 28 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Ουγγαρία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το bitcoin «έχασε» τα 20.000 δολάρια μετά την ομιλία Πάουελ - Για πρώτη φορά από τα μέσα Ιουνίου

Intercontinental International ΑΕΕΑΠ: Σχεδιάζει νέες επενδύσεις το 2022 – Χαρτοφυλάκιο 111 εκατ. ευρώ

Η Amazon αυξάνει τη χρήση ανακυκλωμένης συσκευασίας και στοχεύει στην επανάχρηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider