«Ανθεκτικά» τα κέρδη της Philip Morris, παρά τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ανθεκτικά» τα κέρδη της Philip Morris, παρά τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία
Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις της Philip Morris ανήλθαν σε 7,74 δισ. δολάρια έναντι 7,85 δισ. στο α' τρίμηνο του 2021.

Πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της Philip Morris για το α' τρίμηνο του 2022, παρά τον αντίκτυπο που έχει στην αμερικανική καπνοβιομηχανία ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, τα κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 2,33 δισ. δολάρια ή 1,5 δολάρια ανά μετοχή έναντι 2,41 δισ. δολαρίων ή 1,55 δολάρια ανά μετοχή στο α' τρίμηνο του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν σε 1,56 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet για 1,49 δολάρια ανά μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις της Philip Morris ανήλθαν σε 7,74 δισ. δολάρια έναντι 7,85 δισ. στο α' τρίμηνο του 2021 και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 7,42 δισ. δολάρια.

Η διοίκηση της εταιρείας αναφέρει πως λόγω της αποχώρησης της από τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας δεν αναμένει πως αυτές οι χώρες θα συνεισφέρουν στα αποτελέσματα της από εδώ και πέρα.

Για το 2022, η εταιρεία αναμένει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στο σύνολο του έτους θα ανέλθουν μεταξύ των 5,45-5,56 δολαρίων έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 5,89 δολάρια ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πτώση στα έσοδα και τα κέρδη της AT&T - Αύξηση 20% για τους συνδρομητές των HBO, HBO Max

Αυξημένα τα έσοδα της Nestle στο α' τρίμηνο - Έρχονται νέες αύξησεις στις τιμές λόγω του πληθωρισμού

gazzetta
gazzetta reader insider insider