ΕΥΔΑΠ: Ανακήρυξε το σχήμα ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ ανάδοχο για την Ψυττάλεια

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΥΔΑΠ: Ανακήρυξε το σχήμα ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ ανάδοχο για την Ψυττάλεια
Tο Δ.Σ. της εισηγμένης ανακήρυξε την κοινοπραξία ως προσωρινό ανάδοχο για το ΚΕΛ. Προσφορά 168,65 εκατ. ευρώ, με έκπτωση 35,5%. Η διάρκεια της σύμβασης.

Επισήμως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, που συνεδρίασε χτες Τετάρτη 01/12, ανακήρυξε την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ ως προσωρινό ανάδοχο του διαγωνισμού με αντικείμενο τη «Λειτουργία και Συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας», επιβεβαιώνοντας έτσι και επισήμως όσα έχει αποκαλύψει το insider για το μεγάλο αυτό project.

Το Δ.Σ. λοιπόν της ΕΥΔΑΠ (που χτες αποφάσισε και τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης ώστε να κλείσει το θέμα της συμφωνίας με το Δημόσιο τις συμβάσεις που εκκρεμούν, όπως ανέδειξε χτες το insider), ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού κηρύσσοντας ως προσωρινό ανάδοχο το σχήμα των ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ, με συνολικό τίμημα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων παράτασης, ύψους 168,65 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, που αντιστοιχεί σε έκπτωση 35,5%.

Η διάρκεια της σύμβασης για το ΚΕΛ Ψυττάλειας ανέρχεται σε 60 μήνες (5ετής) για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης, με δικαίωμα παράτασης μέχρι 12 μηνών.

Επίσης, η σύμβαση προβλέπει διάρκεια 24 μηνών για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και διάθεσης ξηραμένης ιλύος ως απόβλητο, με δικαίωμα παράτασης μέχρι 48 μήνες.

Πλέον, η ΕΥΔΑΠ καλεί την κοινοπραξία για να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, ώστε στη συνέχεια να ανοίξει και ο δρόμος για τις υπογραφές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider