Νέα εταιρεία fast food κάνει delivery με jet ski - Ταυτόχρονο λανσάρισμα σε τρεις ηπείρους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα εταιρεία fast food κάνει delivery με jet ski - Ταυτόχρονο λανσάρισμα σε τρεις ηπείρους
«Είναι το πρώτο concept εστίασης που κάνει παράλληλο λανσάρισμα σε τρεις ηπείρους, με περισσότερα από 150 τοποθεσία» σύμφωνα με ανακοίνωση του Khaled.

Στις 11 Νοεμβρίου ο διάσημος DJ Khaled έγινε ο συνιδρυτής ενός από τα πιο φιλόδοξα projects στην ιστορία της εστίασης, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο μουσικός παραγωγός και στέλεχος δισκογραφικής συνεργάζεται με την Reef Technology Inc και μαζί δημιουργούν την Another Wing.

Η νέα εταιρεία θα λειτουργεί μόνο με delivery και θα λανσαριστεί ταυτόχρονα σε περισσότερα από 150 σημεία σε πόλεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Είναι το πρώτο concept εστίασης που κάνει παράλληλο λανσάρισμα σε τρεις ηπείρους, με περισσότερες από 150 τοποθεσίες» σύμφωνα με ανακοίνωση του Khaled.

Το μενού θα περιλαμβάνει πιάτα όπως κοτόπουλο τύπου jerk, τηγανιτό κοτόπουλο και ψάρι, αλλά και πιάτα της Μέσης Ανατολής, ενώ η συσκευασία θα είναι ροζ με Rolls Royces και φοίνικες, ενώ το πιο εντυπωσιακό δεδομένο είναι πως θα υπάρχουν jet ski που θα κάνουν delivery σε σκάφη!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέα υπερδύναμη στον κλάδο του online delivery – Τι σημαίνει για την ελληνική αγορά το deal της DoorDash με τη Wolt

gazzetta
gazzetta reader insider insider