Burberry: Σε προ-κορονοϊού επίπεδα τα έσοδα, στα 196 εκατ. στερλίνες τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Burberry: Σε προ-κορονοϊού επίπεδα τα έσοδα, στα 196 εκατ. στερλίνες τα κέρδη
Η μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων σημειώθηκε στις χώρες της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, στη Νότια Κορέα και την ηπειρωτική Κίνα. 

Επιστροφή σε επίπεδα εσόδων προ της πανδημίας του κορονοϊού κατέγραψε ο οίκος μόδας Burberry, σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τη χρήση του α' εξαμήνου που ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Ειδικότερα, τα έσοδα από πωλήσεις έφτασαν τα 1,21 δισ. στερλίνες για το εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, αυξημένα κατά 45% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη της Burberry διαμορφώθηκαν σε 196 εκατ. στερλίνες, σχεδόν 4πλάσια από τη χρήση του περσινού πρώτου εξαμήνου, όπως μετέδωσε το Reuters.

Ο επικεφαλής του οίκου, Τζέρι Μέρφι, ανέφερε σε δήλωση του πως «παρατηρούμε μια αύξηση στις πωλήσεις σε χώρες που έχουν επηρεαστεί λιγότερο από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας».

Η μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων της Burberry σημειώθηκε στις χώρες της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, στη Νότια Κορέα και την ηπειρωτική Κίνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider