Ολοκληρώθηκε το δσ της Attica Bank - Εν αναμονή των ανακοινώσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοκληρώθηκε το δσ της Attica Bank - Εν αναμονή των ανακοινώσεων
Attica Bank
Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank.

Βασικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η λήψη των αποφάσεων αναφορικά με τον επενδυτή που θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ ύψους 240 εκατ. ευρώ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής, πιθανότατα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως κατά την προχθεσινή (3/11) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank δεν βγήκε «λευκός καπνός» σχετικά με τον επενδυτή που θα συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις των συμβούλων (Axia Ventures και Euroxx) με τους επενδυτές που έχουν υποβάλει δεσμευτικές προσφορές.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνεδρίαση στις 3 Νοεμβρίου εκδόθηκε χρηματιστηριακή ανακοίνωση στην οποία η Τράπεζα ανέφερε πως το ΔΣ ενημερώθηκε από τους συμβούλους, Axia Ventures και Euroxx, σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο, γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής, για τις δεσμευτικές προσφορές των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν δια των συμβούλων οι συζητήσεις με τους εν λόγω ιδιώτες επενδυτές με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το ΔΣ, αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους όρους για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Attica Bank: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την ΑΜΚ - Τι αναφέρει η τράπεζα

gazzetta
gazzetta reader insider insider