Το Netflix λανσάρει τα πρώτα video games για smartphones

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Netflix λανσάρει τα πρώτα video games για smartphones
Την κυκλοφορία των πρώτων video games για smartphones ξεκίνησε το Netflix την Τρίτη.

Την κυκλοφορία των πρώτων video games για smartphones ξεκίνησε το Netflix την Τρίτη, ωθώντας τον «γίγαντα» του streaming σε ένα νέο business plan καθώς αναζητά τρόπους για να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές.

Οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να παίξουν πέντε διαφορετικά παιχνίδια στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των "Stranger Things: 1984", "Stranger Things 3: The Game", "Shooting Hoops", "Card Blast" και "Teeter Up". Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πρώτα στις συσκευές με Android και αργότερα θα είναι διαθέσιμα στο iOS της Apple.

Όπως επισημαίνει το CNBC, το Netflix κινείται σε μια κατεύθυνση πέρα ​​από τις παραδοσιακά πακέτα ταινιών και σειρών σε μια προσπάθεια να τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή των χρηστών προσθέτοντας αξία στην υπηρεσία.

Τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στις συνδρομές Netflix και δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

«Ίσως κάποια μέρα να δούμε ένα παιχνίδι που θα δημιουργήσει μια ταινία ή μια σειρά», δήλωσε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ο Greg Peters, επικεφαλής λειτουργιών και διευθυντής προϊόντων του Netflix. «Αυτό θα ήταν ένα καταπληκτικό μέρος για να φτάσετε, για να δείτε πραγματικά την πλούσια αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των διαφορετικών μορφών ψυχαγωγίας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider