HP Hellas: Silver βραβείο για το πρόγραμμα HP LIFE στα IMPACT BITE Awards 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
HP Hellas: Silver βραβείο για το πρόγραμμα HP LIFE στα IMPACT BITE Awards 2021
Η HP Hellas διακρίθηκε στα IMPACT BITE Awards 2021 στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά / ΕΚΕ με το πρόγραμμα HP LIFE, λαμβάνοντας το βραβείο Silver.

Η HP Hellas διακρίθηκε στα IMPACT BITE Awards 2021 στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά / ΕΚΕ με το πρόγραμμα HP LIFE, λαμβάνοντας το βραβείο Silver.

Ο θεσμός των IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards ανέδειξε για 10η συνεχή χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Οίνου - Markou Wine Museum.

O Managing Director της HP Hellas, κ. Νίκος Χρηστάκης δήλωσε: «Η εκπαίδευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό ισοσταθμιστή. Με το πρόγραμμα HP LIFE, έχουμε καταφέρει να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να μάθουν, να εκπαιδευτούν, να δημιουργήσουν και να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες στη σημερινή αγορά. Τα διαδραστικά και καινοτόμα μαθήματα της πλατφόρμας HP LIFE συμβάλλουν σε αυτόν το σκοπό, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις κοινότητες στις οποίες η HP δραστηριοποιείται».

Το HP LIFE (Learning Initiative for Entrepreneurs) είναι ένα δωρεάν, online πρόγραμμα κατάρτισης δεξιοτήτων από το HP Foundation για επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δια βίου μαθητές από όλο τον κόσμο, προσφέροντας περισσότερα από 32 διαδικτυακά μαθήματα σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης μιας 3D ενότητας.

Το HP LIFE στην χώρα μας ξεκίνησε το 2021 συνεργασία με την Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών, η οποία σήμερα φιλοξενεί εφτά μαθήματα του προγράμματος. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουν μπει πάνω από 500 άτομα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και πάνω από το 53% έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα online, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα, έχουν εγγραφεί στο HP LIFE πάνω από 400.000 χρήστες παγκοσμίως, στοχεύοντας τους ένα εκατομμύριο χρήστες έως το 2025.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider