Fosun Tourism: Επεκτείνει την παρουσία του στην Ελλάδα με νέο ξενοδοχείο στη Σάμο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fosun Tourism: Επεκτείνει την παρουσία του στην Ελλάδα με νέο ξενοδοχείο στη Σάμο
Το νέο boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό χωρίο Πυθαγόρειο, θα διαθέτει 128 δωμάτια αποκλειστικά για ενήλικες.

Την απόφασή της να επεκτείνει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα, μέσω των δημοφιλών ξενοδοχειακών brands Casa Cook και Cook’s Club, επιβεβαίωσε ο κινεζικός όμιλος Fosun Tourism ανακοινώνοντας το άνοιγμα, από τον ερχόμενο Mάιο, νέου ξενοδοχείου Casa Cook στη Σάμο.

Το νέο boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό χωρίο Πυθαγόρειο, θα διαθέτει 128 δωμάτια αποκλειστικά για ενήλικες.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Casa Cook, ανοίγοντας ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο στο όμορφο νησί της Σάμου», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Χατζηδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Velos Tourism, της ιδιοκτήτριας εταιρείας. «Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του κόνσεπτ της Casa Cook με αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό θα προσφέρει μια εμπειρία διακοπών σε όσους αναζητούν κάτι πραγματικά μοναδικό», συνεχίζει.

Το Casa Cook Samos πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο νεόδημητο ξενοδοχείο Casa Cook που θα λειτουργήσει μετά το Casa Cook El Gouna που άνοιξε στην Αίγυπτο το 2019, ενώ στο ξενοδοχείο θα λειτουργούν παραθαλάσσιο εστιατόριο, έξι πισίνες, γυμναστήριο και αίθουσα γιόγκα καθώς και κέντρο ευεξίας με σουίτες σπα, χαμάμ κλπ. «Ο πραγματικά μοναδικός σχεδιασμός του Casa Cook Samos παρέχει στους επισκέπτες χαλάρωση και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές μεταξύ των επισκεπτών, αναδεικνύοντας πλήρως τη φιλοσοφία του brand Casa Cook», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλεσάντρο Ντάσι, αντιπρόεδρος του Fosun Tourism Group.

Τονίζεται ότι ήδη από τη φετινή τουριστική περίοδο τέθηκαν σε λειτουργία τα πρώτα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία υπό τα brands «Casa Cook» και «Cook’s Club» της Fosun Tourism, σε Ρόδο, Κρήτη και Κω, ενώ τη νέα χρονιά, εκτός από τη Σάμο, αναμένεται να ανοίξει νέο Casa Cook στη Μύκονο και νέο Cook’s Club στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έρχεται άμεσα νομοσχέδιο για τον τουριστικό κλάδο 

gazzetta
gazzetta reader insider insider