General Electric: Αυξημένες ελεύθερες ταμειακές ροές προβλέπει για το 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
General Electric: Αυξημένες ελεύθερες ταμειακές ροές προβλέπει για το 2021
Γραφεία General Electric
Η εταιρεία με έδρα τη Βοστώνη δήλωσε ότι αναμένει το 2021 οι ταμειακές ροές να είναι 3,5 δισ. έως 5 δισ. δολάρια, από την προηγούμενη πρόβλεψή της για 2,5 δισ. δολάρια έως 4,5 δισ. δολάρια.

Η General Electric αύξησε την πρόβλεψη για τις ελεύθερες ταμειακές ροές του έτους την Τρίτη, καθώς η ανάκαμψη των αεροπορικών ταξιδιών αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για κινητήρες αεριωθούμενων αεροσκαφών και ανταλλακτικών.

Η εταιρεία με έδρα τη Βοστώνη δήλωσε ότι αναμένει το 2021 οι ελεύθερες ταμειακές ροές να είναι 3,5 δισ. έως 5 δισ. δολάρια, από την προηγούμενη πρόβλεψή της για 2,5 δισ. δολάρια έως 4,5 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ελεύθερές ταμειακές ροές (FCF) 388 εκατ. δολαρίων το β’ τρίμηνο, σε σύγκριση με τη μέση εκτίμηση του Refinitiv για εκροή 287 εκατ. δολαρίων και μετά από εκροή 2,1 δισ. δολαρίων πέρυσι.

Οι ελεύθερες ταμειακές ροές παρακολουθούνται στενά από τους επενδυτές ως ένδειξη της υγείας της λειτουργίας της GE και της ικανότητας αποπληρωμής του χρέους της.

Όλα τα τμήματα της GE σημείωσαν βελτίωση στο περιθώριο κέρδους το τελευταίο τρίμηνο, με τη μονάδα αεροπορίας να σημειώνει τη μεγαλύτερη βελτίωση.

Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν άνοδο 3,7% στα 13,4 δολάρια προσυνεδριακά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider