Δημοπρασία διαμαντιού και πληρωμή μέσω cryptos από τον οίκο Sotheby's

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δημοπρασία διαμαντιού και πληρωμή μέσω cryptos από τον οίκο Sotheby's
Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το διαμάντι που έχει το σχήμα ενός αχλαδιού μπορούν να πληρώσουν είτε με ether, είτε με bitcoin

Τις προσφορές του για την απόκτηση ενός ξεχωριστού διαμαντιού 100 καρατίων αξίας 15 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's μπορούν να υποβάλλουν όσο έχουν δημιουργήσει τεράστιες περιουσίες μέσα από τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Η δημοπρασία από τον οίκο στις 9 Ιουλίου έρχεται καθώς ο κόσμος της τέχνης και των κρυπτονομίσματων αλληλοσυνδέονται, με NFTs, τα οποία είναι έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται σε δίκτυα blockchain, που πωλούνται για εκατομμύρια.

bit

Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το διαμάντι που έχει το σχήμα ενός αχλαδιού μπορούν να πληρώσουν είτε με ether, είτε με bitcoin, με την Coinbase Commerce να διευκολύνει τη διαδικασία πληρωμής. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού που εμφανίστηκε ποτέ στην αγορά, όπως δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών.

«Το γεγονός ότι τα κάποια κρυπτονόμισματα πρέπει να γίνουν αποδεκτά ως μέσο πληρωμής σηματοδοτεί επίσης μια σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της αγοράς» αναφέρει ο οίκος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider