Νέο λογότυπο και εταιρική εικόνα αποκτά το Papaki

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο λογότυπο και εταιρική εικόνα αποκτά το Papaki
Η εταιρεία τονίζει πως το νέο λογότυπο, η νέα αισθητική και εμφάνιση ανταποκρίνονται στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή. 

Νέο λογότυπο και εταιρική εικόνα αποκτά το Papaki, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του «κορυφαίου digital enabler στην Ελλάδα».

Η εταιρεία τονίζει πως το νέο λογότυπο, η νέα αισθητική και εμφάνιση ανταποκρίνονται στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή.

«Με Πάθος και Ακεραιότητα, στοχεύουμε στην Αριστεία με στόχο την Ενδυνάμωση απλών χρηστών, επαγγελματιών και εταιρειών, ως προς την ψηφιακή τους παρουσία», σχολίασε ο Φρανκ Μαούνης, Συνιδρυτής και CEO του Papaki. «Στο Papaki κάθε μέρα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε, θέτοντας νέους στόχους και βελτιστοποιώντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Η νέα μας εταιρική εικόνα πλέον ταυτίζεται με αυτή την προσπάθεια και είμαστε ενθουσιασμένοι που την μοιραζόμαστε με το κοινό σήμερα».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Αποτελώντας πια κομμάτι του ηγετικού ομίλου team.blue, το Papaki με νέα εταιρική ταυτότητα, έρχεται να ενισχύσει τη δέσμευση στη αποστολή του: να προσφέρει στους πελάτες του ό,τι χρειάζονται κατά τη μετάβασή τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Με την ανανεωμένη του εικόνα, το Papaki σηματοδοτεί την εξέλιξη του από πρωτοπόρο καταχωρητή domain της χώρας σε έναν κορυφαίο και ολοκληρωμένο digital enabler. Προσφέρει δηλαδή ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το φάσμα των ζητημάτων που άπτονται της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων και απλών χρηστών. Το νέο λογότυπο συνθέτουν 3 σύμβολα του πληκτρολογίου και κυρίαρχα χαρακτηριστικά είναι εκείνα της απλότητας και της αμεσότητας».

Μπορείτε να δείτε τη νέα εταιρική εικόνα του Papaki στο papaki.com/el

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider